top of page
IMG_7926.JPG

Villa IS

2024

Location: Copenhagen
Project type:
  Extension and refurbishment
Customer:
  Private
Year of construction:
 ​ 2024

 


One of the studio's smaller projects to date involves an extension of 22 m2. With an urgent need for an additional bedroom and a home office, we had to work from the inside out. The gable room in the house was divided between a home office and a children's room, separated by a hallway. The hallway now leads to the house's new master bedroom, which has increased ceiling height and light from all four sides. The extension was designed with setbacks, roof pitch, and materials that match the original house to ensure a harmonious connection between the new and existing architecture.

Villa M1: Project
Villa M1: Pro Gallery
bottom of page