Minervavej_3_efter.jpg

Renovering S

2018

Placering: Storkøbenhavn
Projekttype: Ombygning
Kunde: Privat
Byggeår: ​2018

Køberne af dette rækkehus, som er af den engelske type trængte til rådgivning vedrørende indvendig ombygning, indretning og farvekoncept til det slidte rækkehus. Projektet blev udført i tæt dialog med ejer. Farveskemaet for husets store rum var baseret på at fremhæve enkelte elementer som træsøjle, træbjælke og køkkenbordplade med mørk detaljering og lade vægge og gulve fremstå hvide/lyse for at det mørke ikke skulle virke for dominerende. Badeværelset på tagetagen var oprindeligt baseret på, at et tidligere terrazzogulv skulle beholdes og suppleres med passende vægfliser. Gulvet fik dog så mange knubs under byggeprocessen, at det ikke stod til at redde og ejeren udførte badeværelset med et mindst lige så vellykket resultat.